• Срокове и доставка


   Срок и доставка


   • Доставката се извършва от 3 до 5 работни дни само след потвърждаване на поръчката от клиента.
   • Доставки в неделя не се извършват.
   • Разходите по наложен платеж и застраховка на стоката  са за сметка на cherry-fashion.com.


   Условия за връщане на закупена стока

    В случай, че клиент желае да върне получен продукт, може да се възползва от това право в 7 /седем/ дневен срок от покупката. Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. Стоката може да бъде върната в офиса на фирмата чрез куриер. Транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. След получаване на върната стока и прегледа й, стойността без транспортните разходи се възстановява на клиента – в брой или по сметка в 30 дневен законоустановен ред. Всеки клиент може да се възползва от правото си стоката да му бъде заменена с друг продукт по избор.При следи от употреба и нарушен търговски вид cherry-fashion.comси запазва правото да откаже приемане на върнатата стока.

    

   Отказ от поръчка

    Клиентът има право да откаже получаването на заявената от него стока при едно от следните условия:

    

   •  доставената пратка явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
   •  цената, която клиентът следва да заплати не съответства на дължимата цена.
   • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

    

   Рекламация

    

   На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. Клиентът може да я откаже още с получаването от куриера и да не я приеме от него. При явно несъответствие на получената стока със заявената незабавно се свържете с нас. Несъответствието се проверява по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който е получил клиента. При установяване на такава грешка, клиентът връща продукта за сметка на cherry-fashion.com и му се изпраща верния за сметка на cherry-fashion.com.

 • cherry-fashion.com cherry-fashion.com
  graphic design: development by: