• За нас

    

   Имало едно време едно малко момиче, то рисувало собствен свят, в който всичко било изпълнено с щастие и красота. И така, когато момичето пораснало, решило да направи така, че всеки да може да се докосне до приказното вълшебство и магията , с която се преобразявало.

    

   Идеята за марката “Cherry” се ражда през 2010г., като естествено развитие на творческия път на дизайнерката Миглена Карова. Нейният богат практически опит в различните сфери на модата, както и висшето образование по специалността са гаранция за качеството на продукта, който получавате. Тя претворява своя вътрешен свят, моделирайки дрехата върху манекена в израз на визията си за един по-красив свят. Разпознаваеми, дрехите с марката  “Cherry” носят романтично излъчване, съчетано с нотка свежест и ретро отпечатък.

    

   Дрехите с марка “Cherry” са израз на стремежа за изискан стил и излъчване, което да даде на клиентите на марката удоволствието от безкомпромисно качество съчетано с  отличителната визия, подчертаваща натуралната женственост и неустоим чар на нежния пол.

    

   Основна фигурав моделите  на “Cherry” има роклята, именно тя подчертава най-добре естествената грация и усещане за жена. Вие сами можете да се уверите в това, като се потопите в атмосферата на „Cherry”- сред палитрата от леко закачливи модели за приятна разходка, до изтънчени и съблазнителни вечерни тоалети за специални събития. Всеки от тях ще Ви напомня, че светът може да бъде едно приказно място, където всеки е специален!

    

 • cherry-fashion.com cherry-fashion.com
  graphic design: development by: